Alpbach - Wildschönau - Hotel Alphof ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alpbach - Wildschönau - Hotel Alphof ****

Klidná poloha s nádherným výhledem. Karta výhod zdarma.

Poloha: klidná, na kraji města s nádherným výhledem. Centrum města cca 500 m. Městečko Alpbach je ideálním výchozím bodem pro turistiku.

Vybavení: hotel s 60 pokoji, restaurací, 2 bary, jizbami, kavárnou, společenskou místností, výtahem, terasou s panoramatickým výhledem.

Sport a zábava: Sport/aktivity : pestrý zábavní program (částečně za poplatek).

Internet : WiFi za poplatek.

Wellness tip : krytý bazén (60 m2) s protiproudem, tryskami, odpočívárna, saunová část (cca 350 m2) s biosaunou, eukalyptovou parní lázní. Za poplatek: infračervená kabina, masáže a solárium. Od 7 nocí pobytu voucher na wellness v hodnotě 15 € (pro plně platící osobu).

Pro děti : zapůjčení her, dětské menu, dětská židlička, dětská postýlka na vyžádání v CK.

Další výhody : regionální karta Alpbachtal Seenland Tirol s řadou výhod a slev zdarma (využití některých lanovek, regionálních autobusů, vstup do vodního světa Wave Wörgler, vstup do muzea, koupaliště, průvodcované túry, aj.).

parkování: parkoviště zdarma, garáž cca 8 €/den;
domácí zvíře: cca 10 €/den;
lázeňská taxa: ca 2 € den/osoba od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 9.7.-2.9. denně/3 noci.

Stravování: polopenze

polopenze: snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, pozdní snídaně do 11.00 h. Denně odpolední svačina. K večeři výběr z menu o 4 chodech (saláty formou bufetových stolů), pravidelně tematické bufetové stoly. Džusy ve wellness zóně zdarma.

Ubytování: hotel ****

pokoje (R1A): jednolůžkové pokoje bez možnosti přistýlky, bez balkonu. Pokoje (R2A): dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, TV, telefonem, rádiem, posezením, trezorem (za poplatek) a balkonem. Pokoje (R2B): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (přistýlky nebo rozkládací pohovka). Stejné vybavení jako R2A. Rodinné pokoje superior (R2C): dvoulůžkové pokoje s možnosti až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), vybavení jako R2A, cca 35 m2, v novostavbě.