Mariazell - Vánoční Mariazell s průvodem čertů

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mariazell - Vánoční Mariazell s průvodem čertů

nas_tip: Poutní městečko Mariazell Vás okouzlí svým vánočním trhem s obřím adventním kalendářem a největším adventním věncem v Rakousku. Večer uvidíte fascinující průvod čertů ve strašidelných kostýmech děděných z generace na generaci.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa S - Hradec Králové, Pardubice, Holice nebo Chrudim, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy (-150), Brno (- 200) Trasa Q - Trutnov (+ 180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150)

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (HK 6:00, PCE 6:30, Svitavy 7:30 a další nástupní místa analogicky) odjezd z ČR do nejslavnějšího poutního místa v Rakousku Mariazell – prohlídka města, volno na vánoční trhy s obřím adventním kalendářem a největším adventním věncem v Rakousku. Basilika Mariazell je významným poutním místem Rakouska. V podvečer uvidíte fascinující průvod čertů ve strašidelných kostýmech děděných z generace na generaci. Užijete si čertovský rej doprovázený světelnými efekty, zvuky pekelné hudby a povozy, ze kterých šlehají plameny. Po průvodu cca ve 20:30 hod. odjezd, návrat v nočních hodinách.