Tyrolské Alpy a údolí Alpbachtal - s Alpbachtalskou slevovou kartou

- 2%
Ubytování: depandance Doprava: autokarem Strava: polopenze
1 termín od 13. června 2024

Cena zájezdu

od 8 290 Kč 8 490 Kč


- lanovky na výlety v ceně Tento pohodový zájezd Vám zpříjemní „Alpbachtalská slevová karta“, která umožňuje využití lanovek v údolí Alpbachtal zdarma. Navštívíte vrcholy s krásnými vyhlídkami na okolní horské skupiny, také jezero Achensee, které je romanticky obehnáno vysokými horami a cestou zajímavý zámek Herrenchiemsee, který je situován na ostrově v největším bavorském jezeře a obklopen parkem vybízejícím k pěkné procházce. Celý popis

Tyrolské Alpy a údolí Alpbachtal - s Alpbachtalskou slevovou kartou

Termíny a ceny

13.06. - 16.06.2024 čtvrtek - neděle
polopenze autokarem
8 290 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

Informace o cenách

Slevy

  • pobytovou taxu cca 3,5 € / os. / den, splatná na místě

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 3x ubytování v hotelu a depandanci (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 3x polopenzi
  • Albachtalskou kartu, která zahrnuje bezplatné použití lanovek.
  • průvodce

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 180 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 1500 Kč)

    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody

Popis zájezdu

Tyrolské Alpy a údolí Alpbachtal - s Alpbachtalskou slevovou kartou

- lanovky na výlety v ceně

Tento pohodový zájezd Vám zpříjemní „Alpbachtalská slevová karta“, která umožňuje využití lanovek v údolí Alpbachtal zdarma. Navštívíte vrcholy s krásnými vyhlídkami na okolní horské skupiny, také jezero Achensee, které je romanticky obehnáno vysokými horami a cestou zajímavý zámek Herrenchiemsee, který je situován na ostrově v největším bavorském jezeře a obklopen parkem vybízejícím k pěkné procházce.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v časných ranních hodinách. CHIEMSEE – největší jezero Bavorska obklopené z jihu malebnou alpskou scenérií. Vyhlídková plavba na ostrov k zámku HERRENCHIEMSEE. Zámek leží na ostrově, který v roce 1873 koupil Ludvík II. se záměrem zde vybudovat repliku Versailles. Projekt nebyl dokončen, ale přesto na ostrově můžete obdivovat fontány v zahradách zámku a velkolepou centrální část zámku. Dojezd na ubytování.
2. den: NIEDERAU – výjezd lanovkou MARKBACHJOCHBAHN ke stejnojmenné chatě a pěší okruh kolem vrcholu Roßkopf s krásnými panoramaty okolních horských skupin a vrcholů. Odpoledne prohlídka městečka KUFSTEIN – turistické a lázeňské středisko, nad kterým se efektně vypíná pevnost Feste Kufstein. V centru můžeme vidět gotický kostel sv. Víta, kapli Nejsvětější Trojice aj.
3. den: ALPBACH – výjezd lanovkou k chatě HORNBODEN a pěší výlet malebnou panoramatickou cestou pod vrcholy WIEDERSBEGERHORN a STANDKOPF, výhledy na množství horských skupin a též na Zillertálské Alpy . Vyhlídkovou cestou zpět k lanovce. Odpoledne procházka u jezera ACHENSEE obklopeného pohořím Rofan na jedné straně a horským pásmem Karwendel na straně druhé.
4. den: Výjezd lanovkou z Reithu pod vrchol REITHER KOGEL. Krátký pěší okruh nebo možnost dojít na vyhlídkový vrchol Reither Kogel s panoramatickými výhledy přes údolí Innu na protější velikány skupiny Rofan. Při špatném počasí procházka romantickou soutěskou TIEFENBACHKLAMM. Odpoledne odjezd do Čech. Příjezd ve večerních hodinách.