Barbati - La Riviera Barbati ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Barbati - La Riviera Barbati ****

Poloha: Letovisko Barbati s tavernami, bary, obchody a zastávkou autobusu je vzdáleno 100 metrů. Hlavní město ostrova se nachází ve vzdálenosti 18 km.

Popis hotelu : Moderní komplex La Riviera Barbati Hotel je obklopený zelení, cypřiši a olivovými stromy je vystavěný přímo u krásné oblázkové pláže v Barbati s křišťálově čistou vodou.

Pláž & Bazény : velký sladkovodní bazén a dětský bazén s lehátky a slunečníky za poplatek

Sport & zábava : stolní tenis,
vodní sporty

Aktivity pro děti a juniory : dětský bazén, dětské hřiště

Internetové připojení : wifi připojení zdarma

Popisy pokojů : Studio s výhledem do zahrady Klimatizovaná obývací místnost s kuchyňským koutem v přízemí s malou zahrádkou, pohovka pro třetí osobu, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor. Max. obsazenost 3 osoby. Jednoložnicový mezonet privátní bazén Klimatizovaný mezonet s ložnicí v prvním patře a obývací kuchyní v přízemí, pohovka a přistýlka pro čtvrtou a pátou osobu, koupelna v přízemí se sprchou a WC, pračka, koupelna v patře s vanou a WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor, zahrádka s privátním bazénem a balkón. Max. obsazenost 2 dospělí a 2 děti. Mezonet výhled do zahrady Klimatizovaný mezonet s ložnicí v prvním patře a obývací kuchyní v přízemí, myčka nádobí, pohovka pro třetí osobu a přistýlka pro čtvrtou osobu, koupelna s vanou, oddělené WC a pračka, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor, balkón nebo terasa, některé pokoje mají panoramatický výhled na moře. Max. obsazenost 3 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.
Dvouložnicový apartmán výhled do zahrady Klimatizovaný apartmán se dvěma ložnicemi a obývací kuchyní, pračka, pohovka pro pátou osobu, koupelna s vanou a WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor, balkón nebo terasa s malou zahrádkou v přízemí. Max. obsazenost 5 osob. Dvouložnicový mezonet privátní bazén Klimatizovaný mezonet se dvěma ložnicemi v patře a obývací kuchyní v přízemí, pohovka pro pátou osobu, koupelna se sprchou v přízemí a WC, koupelna s vanou v prvním patře, WC a pračka, vysoušeč vlasů, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor a zahrádka s privátním bazénem a balkón. Max. obsazenost 5 osob. Jednoložnicový apartmán s výhledem do zahrady Klimatizovaný apartmán s ložnicí a oddělenou obývací kuchyní, pohovka pro třetí osobu, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, trezor a balkón nebo terasa. Max. obsazenost 3 osoby.

Stravování: vlastní

bez stravy, možnost dokoupení kontinentálních snídaní

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : bar, taverna, malé hřiště, půjčovna aut a parkovací místo pro každé studio nebo apartmán,
možnost zapůjčení plážových osušek,
na pláži v Barbati lze využít nabídky centra vodních sportů,
dětské postýlky na vyžádání bez poplatku

pěkně zařízená klimatizovaná studia pro ubytování 2-3 osob,
obývací ložnice se SAT/TV a DVD přehrávačem,
vybavený kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem, topinkovačem, jídelna, koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, žehlička a žehlící prkno, trezor, balkón nebo terasa
apartmány pro 2-4 osoby mají navíc oddělenou ložnici, pračku.