Kalathos - Atrium Palace Resort *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kalathos - Atrium Palace Resort *****

Poloha: Luxusní hotel Atrium Palace je postaven v architektonické kombinaci klasického řeckého a italského stylu. Nachází se v palmové zahradě s kaskádovitými fontánami u zálivu Kalathos, asi 6 kilometrů od Lindosu. Smíšená písčito-oblázková pláž je vzdálená 250 metrů.

Relaxace & Wellness : Hotel nabízí služby vyhlášeného ozdravného lázeňského centra AnaGenesis s různými wellness programy včetně masáží, solária, kosmetického salonu a kadeřnictví. Součástí je vyhřívaný bazén s masážními tryskami a jacuzzi a fitness centrum.

Popisy pokojů :
DVOULŮŽKOVÝ POKOJ BOČNÍ VÝHLED NA MOŘE
Interiér 25 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky formou pohodlné pohovky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Max. obsazenost 3 nebo 2 dospělí 1 dítě.

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ VÝHLED NA MOŘE
Interiér 25 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky formou pohodlné pohovky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Max. obsazenost 3 nebo 2 dospělí a 1 dítě.

DVOULŮŽKOVÝ POKOJ S PRIVÁTNÍM BAZÉNEM, VÝHLED DO ZAHRADY
Interiér 25 m², klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky formou pohodlné pohovky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa s privátním vyhřívaným bazénem 15 m² . Max. obsazenost 3 nebo 2 dospělí a 1 dítě.

Junior suita
Interiér 39 m², klimatizované junior suity s dvoulůžkem a pohodlnými pohovkami, koupelna s jacuzzi vanou/sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Max. obsazenost až 4 osoby.

Rodinná suita boční výhled na moře
Interiér 40 m², klimatizované rodinné suity s ložnicí a odděleným obývacím pokojem se dvěma pohovkami, koupelna s jacuzzi vanou/sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa. Max. obsazenost až 4 osoby.

DELUXE VILA S PRIVÁTNÍM BAZÉNEM
Interiér 50 m², klimatizovaná vila s ložnicí a obývací částí s pohodlnou pohovkou, mramorová koupelna s jacuzzi vanou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, DVD přehrávač, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, veranda s privátním vyhřívaným bazénem 17 m². Možnost snídaně na pokoji nebo v hlavní restauraci formou a la carte menu bez příplatku, zdarma vstup do hotelového spa centra s využitím sauny, hamam a vnitřního bazénu. Max. obsazenost 3 nebo 2 dospělí a 1 dítě.

EXECUTIVE VILA S BAZÉNEM
Interiér 70 m², klimatizovaná vila s ložnicí a odděleným obývacím pokojem s pohodlnými pohovkami, , mramorová koupelna s jacuzzi vanou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, DVD přehrávač, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, veranda s privátním vyhřívaným bazénem 17 m². Možnost snídaně na pokoji nebo v hlavní restauraci formou a la carte menu bez příplatku, zdarma vstup do hotelového spa centra s využitím sauny, hamam a vnitřního bazénu. Max. obsazenost až 4 osoby.

SUPERIOR VILA S PRIVÁTNÍM BAZÉNEM
Interiér 78 m², klimatizovaná superior vila s ložnicí a odděleným obývacím pokojem se dvěma pohovkami, dvě koupelny – jedna mramorová s jacuzzi vanou, jedna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, DVD přehrávač, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, veranda s privátním vyhřívaným bazénem 27 m². Možnost snídaně na pokoji nebo v hlavní restauraci formou a la carte menu bez příplatku, zdarma vstup do hotelového spa centra s využitím sauny, hamam a vnitřního bazénu. Max. obsazenost až 4 osoby.

PRESIDENTSKÁ VILA
Interiér 150 m², klimatizovaná prsidentská vila se dvěma ložnicemi, odděleným obývacím pokojem s jídelnou a kuchyňským koutem, dvě koupelny – jedna mramorová s jacuzzi vanou, jedna se sprchou, samostatné WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebním kanálem, DVD přehrávač, telefon, wifi internetové připojení za poplatek, trezor, minibar, vybavení pro přípravu kávy a čaje, veranda s privátním vyhřívaným bazénem 40 m² a jacuzzi. Možnost snídaně na pokoji nebo v hlavní restauraci formou a la carte menu bez příplatku, zdarma vstup do hotelového spa centra s využitím sauny, hamam a vnitřního bazénu. Max. obsazenost 4 dospělé osoby a 2 děti.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení večeří, plné penze nebo all inclusive formou Exclusive Club Package

Program all inclusive zahrnuje : Exclusive Club Package zahrnuje
• Ovoce, láhev vína a vody na pokoji na uvítanou.
• Minibar na pokoji – první doplnění zdarma - voda, nealkoholické nápoje a pivo v den příletu.
• Brzké kontinentální snídaně od 06.00 do 07.00 hodin v hlavní restauraci.
• Snídaně formou amerického bufetu s kuchařskou show od 07.00 do 10.30 hodin.
• Pozdní kontinentální snídaně v restauraci u bazénu od 10.30 do 11.00 hodin.
• Obědy formou bufetu v hlavní restauraci u bazénu od 12.30 do 15.00 hodin včetně nealkoholických nápojů, místního i zahraničního piva a vybraného místního lahvového vína, možnost obědových balíčků pro dny strávené mimo hotel.
• Kávu, čaj, sušenky a zmrzlinu v hlavním baru od 17.00 do 18.00 hodin.
• Aperitiv zdarma v neděli, pondělí, středu a pátek od 19.00 do 19.30 hodin.
• Večeře od 19.00 do 21.30 hodin v hlavní restauraci včetně nealkoholických nápojů, místního i zahraničního piva a vybraného místního lahvového vína, předkrmy a dezerty formou bufetu, kuchařská show, hlavní jídlo servírované s výběrem ze 3 menu.
• 4krát týdně tematické večery.
• Lehké občerstvení v hlavním baru od 22.30 do 23.30 hodin.
• Nealkoholické nápoje, vodu, džusy, pivo místní i mezinárodní, vybraná místní vína, vybrané koktejly, výběr z místních i mezinárodních alkoholických nápojů u obou pool barů od 11.00 do 18.00 hodin a v hlavním baru od 11.00 do 24.00 hodin.
• Extra Bonus – 30% sleva na jídlo i nápoje v a la carte restauraci ASTERIAS a VISTA MARE plážovém baru a na vybrané nápoje a vína ve všech barech a restauracích.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : Hotel se skládá z hlavní budovy se dvěma křídly a samostatných vil. V areálu hotelu Atrium Palace jsou tři venkovní bazény, dětský bazén a hřiště, vyhřívaný krytý bazén a sluneční terasa s lehátky a slunečníky, která jsou klientům poskytována zdarma stejně jako na pláži, osušky lze zapůjčit v baru u bazénu. Tři elegantní restaurace, piano bar, dva bary u bazénu a plážový bar. V hotelu jsou přístupné společenské místnosti včetně internetové kavárny a obchůdky, wifi připojení ve veřejných prostorách, také možnost pronájmu auta nebo motorky. Pro sportovní vyžití se nabízejí dva osvětlené tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, volejbalové a basketbalové hřiště, vybavení doplňuje biliár a šipky.
Hotel organizuje program pro děti od 4 do12 let a pravidelnou dětskou diskotéku. Židličky a postýlky jsou poskytovány zdarma, hlídání dětí lze zajistit za poplatek.
Denně zábavné programy, večer řecké a kabaretní show s hudebníky a tanečníky v piano a koktejl baru.

Velmi pěkně zařízené dvoulůžkové pokoje s individuální klimatizací a s možností přistýlky, koupelna s WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště a pantofle, SAT/TV s hudebními kanály, vybavení pro přípravu kávy a čaje, trezor, telefon, balkón nebo terasa. Kromě standardních pokojů jsou součástí hotelu i suity nebo vily s vlastními bazény. Připojení k internetu za poplatek.