Jednodenní lyžování Vogel Ski Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jednodenní lyžování Vogel Ski Resort

Jednodenní lyžování nás zavede do Julských Alp, a to do Ski resortu Vogel ve Slovinsku. Lyžařské středisko Vogel leží v národním parku Triglav nad Bohinjským jezerem. Jeho mimořádná poloha a nádherná přírodní krása v kombinaci s vynikajícími službami zaručují zážitek, na který nikdy nezapomenete.

Program: Odjezd po půlnoci. Ranní příjezd do lyžařského letoviska, kde se můžete celý den věnovat zimním radovánkám na sjezdovkách a ve snow parku.

Lyžařské středisko Vogel nabízí lyžování na přírodním sněhu, prostě nádherný výhled a v zimě velmi dobře udržované sjezdovky. I přes nádherné prostředí nejsou sjezdovky tak náročné.

Vogel je skutečným rájem pro lyžování, snowboarding, freestylové a běžecké lyžování, lyžování mimo sjezdovky atd. Děti si mohou své dovednosti procvičit v MŠ - Dětský park a ti, kteří milují akrobatické kousky, mohou využít Vogel Snow Park.

VOGEL SKI RESORT - FAKTA A ČÍSLA

Nadmořská výška dolní stanice lanovky Vogel: 560 m
Nadmořská výška horní stanice lanovky Vogel: 1,535 m
Nadmořská výška nejvyššího lyžařského vleku: 1 800 m
Lyžařská oblast: 78 ha
Celková délka sjezdovek: 22 000 m
Délka nenáročných sjezdovek: 9 500 m
Délka náročných sjezdovek: 12 500 m
Kapacita lanovky: 950 osob / hod.
Kapacita lyžařského střediska: 9 420 lyžařů / hod.
Doporučujeme vyzkoušet občerstvení:

ORLOVE GLAVE MOUNTAIN INN
Horský hostinec Orlove glave nabízí širokou škálu tradičních bohinjských pokrmů. Nachází se hned vedle východu sedačkové lanovky ze čtyřkolky Orlove a je otevřen v zimní i letní sezóně ve Vogelu. Projeďte se čtyřkolkou a vyzkoušejte některé z našich specialit.

KAVKA BAR
Bar se nachází v srdci lyžařského střediska a má slunnou terasu a výhled na snowpark. Je otevřena během lyžařské sezóny.