Ljubljana a pobyt v termálních lázních Čatež

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ljubljana a pobyt v termálních lázních Čatež

Na soutoku řek Sávy a Krky v krásném prostředí Dolejnské nížiny, se nachází krásné lázeňské středisko Terme Čatež se svojí více než 200 letou historií. Lázně nabízí aktivní dovolenou nebo jen relaxaci v bazénech s termální vodou 27 - 38°C. Užijte si jedinečný vodní ráj z celou jeho nabídkou, která je nejbohatší v této části Evropy.

Terme Čatež - termální bazény - aqua park Termální riviéra má více než 10 000m2 vodní plochy včetně krytých a venkovních bazénů, které jsou přístupné po celý rok (zimní a letní riviéra). Letní termální riviéra - 10 venkovních bazénů s vlnami, horskou řekou, vodopády aj. vše s termální léčivou vodou. Zimní termální riviéra nabízí mimo těchto atrakcí tureckou a finskou saunu, masáže, whirpooly, solárium, sluneční terasu, relaxační koutek, dětský bazén a množství dalších vodní atrakcí. V blízkosti jsou tenisové kurty, volejbalové a basketbalové hřiště, bowling, squash. V nedaleké Mokrici se nachází 18-jamkové golfové hřiště.


Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně a večeře formou bohatého bufetu

Doprava: autokarem

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Svitavy, Litomyšl, V.Mýto, Holice (Chrudim), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady

Ubytování: hotel ****

Ubytování je zajištěno v Terme Čatež - hotel Toplice**** , který je součástí termálního komplexu, je propojen s termálním pavilonem a nachází se v blízkosti letní termální riviéry. 2lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím, fén, sat. TV, klimatizace, minibar, telefon a trezor. Většina pokojů je vybavena terasou nebo balkonem. V případě včasného přihlášení do 2 měsíců před odjezdem se zájmem o doobsazení nebude účtován příplatek za 1/1 pokoj.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v pozdních večerních hodinách.
2. den: Ráno prohlídka hlavního města Slovinska Ljubljany, které skutečně stojí za návštěvu, zvlášť Staré město nacházející se pod hradem připomíná v mnohém Prahu. Stejně jako u nás, se na jejím vzhledu podepsal architekt Jože Plečnik. Odjezd na ubytování do termálních lázní Čatež , ubytování, relaxace, večeře.
3. den: Snídaně, relaxace a odpočinek v termálních lázní Čatež , večeře. Moderní rekreační komplex Čatež - vnitřní termální riviéra s bazény o teplotě 31 – 32°C, venkovní riviéra (9 bazénů) se rozkládá na ploše 8000 m2 s termální vodou 27 - 38°C. Obě centra nabízí i řadu vodopádů, masážních proudů, whirpooly i bazény s umělými vlnami.
4. den: Snídaně, relaxace v termálních bazenéch, večeře. Odpoledne fakultativní výlet do nedalekého hlavního města Chorvatska Zagreb, ležícího na úpatí hory Medvednica a na řece Sávě. Procházka a prohlídka historického centra, Horní město (Gornji Grad) plné úzkých klikatých uliček a malých náměstí, nejslavnější památka města katedrála sv. Štěpána, gotický kostel sv. Marka, věž Lotrščak s výhledem na celé město. Palác bánů, Dolní město (Donji Grad) aj. Večer návrat na ubytování.
5. den: Snídaně, odpočinek a relaxace v termálních bazénech. Večer odjezd do ČR.
6. den: Návrat do ČR v časných ranních hodinách.