Alanya - Royal Garden Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Royal Garden Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Nově zrekonstruovaný hotel tvořený z hlavní a vedlejší budovy přímo u pláže a s menším quaparkem, se nachází v oblasti Konakli. Asi 15 km od centra Alanye a cca 120km od letiště v Antalyi. Hotel je vhodný jak pro páry, tak pro rodiny s dětmi a nabízí skvělé zázemí a zábavu pro každého. Doporučujeme náročnějším klientům.

Písčitá pláž před hotelem s pozvolným vstupem do moře – u vstupu malé kamínky. Matrace, slunečníky a lehátka na pláži zdarma. Na pláži je také bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurací (turecká, rybí, italská, asijská) 5 barů, kavárna, cukrárna zdarma, wifi v lobby zdarma, 2 venkovní bazény, dětský bazén, vnitřní bazén, aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnost, klenotnictví, fitness centrum, kadeřnictví, prádelna, lékař.

Sport a zábava: Aktivity: diskotéka, TV room, šipky, stolní tenis, tenis, kulečníky, stolní hry, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek mini club.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All Inclusive – snídaně, pozdní snídaně, obědy, svačiny přes den a večeře formou bohatého bufetu. K dispozici i noční občerstvení. Neomezené množství nealkoholických i alkohoických nápojů místní výroby a některých importovaných nápojů 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Velmi vkusně a moderně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou – sprcha/vana, WC, fénem, klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem, minibarem(denně doplňovaný nealko nápoji), setem na přípravu čaje či kávy.

Za příplatek – pokoje s přistýlkou, rodinné pokoje