Alanya - Sealine Bonapart

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Sealine Bonapart

Destinace

Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Rozlehlá písečno-oblázková pláž se nachází přibližně 300 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Nově zrekonstruované a prostorné pokoje s menším obývákem pro dvě až čtyři osoby jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou, WC, fénem, telefonem, TV/SAT, ledničkou a trezorem (za poplatek), balkonem.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Odpoledne káva a pečivo, půlnoční polévka. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 23:00.

VYBAVENÍ

Menší vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, pool bar, kadeřnictví, Wi-Fi na recepci zdarma, internetová kavárna (za poplatek), restaurace s venkovní terasou, bazén, dětský bazén a bazén se skluzavkou.

AKTIVITY

Nepravidelné animační programy, turecké večery, stolní tenis.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Sealine Bonapart: Oblíbený městský hotel se nachází cca 800 metrů od centra města Alanya. Hotel samotný je v klidné části města, což ocení rodiny s dětmi, nicméně i ti, co vyhledávají noční život si zde přijdou na své, jelikož se v docházkové vzdálenosti nacházejí bary a diskotéky.

Centrum Alanye je známé díky nákupním možnostem, krásné pláži a nočnímu životu. Letiště je vzdáleno cca 120 km.