Kemer - Grand Park Kemer

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Grand Park Kemer

Nově zrekonstruovaný hotel vhodný pro všechny věkové kategorie. Nabízí svým klientům bohaté animační programy a velkolepé párty. Nachází se v klidné oblasti Beldibi v Kemeru, který je znám pro své přírodní krásy, ale také pro krásně čisté moře. Hotel nabízí úchvatné výhledy na moře i okolní lesy. Centrum Kemeru je vzdáleno cca 4 km a naleznete zde spoustu obchodů, kaváren, restaurací a barů. Letiště Antalya je vzdáleno 48 km.
PLÁŽ
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Na pláži se nachází 2 mola, obě disponují soukromými pavilony za poplatek.
UBYTOVÁNÍ
Pěkné a útulně zařízené pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, telefonem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován vodou), trezorem za poplatek, balkonem. Rodinné pokoje na vyžádání /dvě oddělené místnosti/.
STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE PLUS – snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, dětský bufet, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení a svačiny, pečené brambory, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina, waffle, lehké občerstvení celou noc. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat od 10:00 do 24:00hod.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, wifi zdarma, směnárna, lobby, hlavní restaurace, italská a´la carte restaurace, 4 bary, cukrárna, venkovní bazén, dětský bazén, aquapark se 2 skluzavkami, vnitřní bazén, obchodní pasáž, kadeřnictví, wellness centrum, wi-fi na recepci i na pokojích zdarma.
AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé, živá hudba, různorodé hry a soutěže, dětské hřiště, miniklub, aerobic, vodní gymnastika, stolní tenis, šipky, posilovna, sauna, parní lázeň, masáže jsou za poplatek.

Poloha: Turecká riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.