Kemer - Karmir Resort & Spa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Karmir Resort & Spa

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Luxusní, stylový hotelový resort se nachází v prázdninovém letovisku Goynuk, cca 100 metrů od písečno-oblázkové pláže. Nabízí překrásný výhled na hory, kterými je tato oblast obklopena. Tento jedinečný resort doporučujeme především párům, díky službám a servisu, který je uzpůsoben spíše dospělým. Centrum letoviska Kemer cca 10 minut jízdy místní dopravou, nákupní možnosti v okolí hotelu.

Písčito-oblázková pláž cca 100metrů od hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážový bar na pláži.

UBYTOVÁNÍ

Možnosti ubytování ve standardních pokojích s jednou přistýlkou nebo rodinných pokojích. Pokoje jsou vybavené klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, minibarem (naplněn pouze při příjezdu), trezorem, balkónem nebo terasou. Rodinný pokoje, Junior Suite a Karmir Suite na vyžádání.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne bohaté občerstvení, svačiny, zmrzlina, odpolední káva/čaj a zákusky, turecké palačinky, půlnoční občerstvení, neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných alkoholických nápojů. Lze čerpat 24 hodin denně.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, 2 a´la carte restaurace (nutná rezervace, za poplatek), několik barů, snack bar, patisserie, obchodní arkáda, venkovní a vnitřní bazén, oba s dětskou částí, spa centrum, menší aqapark, dětské hřiště, miniklub, fitness.

AKTIVITY

Sauna, turecké lázně,spa centrum (masáže za poplatek), fitness, animační programy pro děti i dospělé, večerní programy, plážový volejbal, stolní tenis, tenis (vybavení a osvětlení za poplatek), šipky, kulečník (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.