Kemer - Marco Polo

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Marco Polo

Oblíbená luxusní plážová vesnička se nachází v rozkvetlé zahradě přímo u pěkné pláže s krásným výhledem na blankytně modré moře a na hory. Hotel je vhodný i pro náročné klienty. Nákupní možnosti u hotelu, 7 km od centra městečka Kemer. Letiště v Antalyi je vzdáleno 65 km.

PLÁŽ

Písečno - oblázková pláž přímo u hotelu. Hosté mají k dispozici slunečníky, lehátka a plážové osušky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoje jsou vybaveny centrální klimatizací, SAT-TV s úhlopříčkou 66 cm, telefonem, minibarem, setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem, balkonem, koupelnou/ sprchový kout + WC a vysoušečem vlasů a mají výhled na hory.

Superior pokoje jsou prostornější, mají výhled na zahradu nebo výhled na moře a jsou za příplatek. Rodinné pokoje superior na vyžádání.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy v hlavní restauraci, odpolední snack, večeře, pozdní (půlnoční a celonoční) občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a výběr importovaných alkoholických nápojů, káva, čaj během dne.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, 5 restaurací, 3 á la carte – turecká , rybí & mořské plody a italská, 4 bary, obchodní centrum, kadeřnictví, čistírna, směnárna, 5 venkovních bazénů, některé pouze pro děti nebo se skluzavkami, SPA centrum, 6 tenisových kurtů, squashový kurt.

AKTIVITY

Bohatý denní a večerní animační program, diskotéka, živá hudba, tematické večery, basketbal, minifotbal, lukostřelba, vodní sporty - windsurfing, plachtění, potápěčské centrum, fitness centrum, aerobik, jóga, pilates, kurzy tance, boccia, šipky, vodní pólo, dětský klub.

Poloha: Turecká riviéra