Východ U.S.A. klasický okruh

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Východ U.S.A. klasický okruh

Druhý nejprodávanější zájezd America Tours v naší historii. Zájezd obsahující vše, co nesmíte minout během Vaší návštěvy východního pobřeží USA. Zájezd, který Vás seznámí s největšími metropolemi a přírodou oblasti. Zájezd, který kombinuje poznávání se zábavou.

Washington – Pittsburgh – Erie – Buffalo – Niagarské vodopády – Finger Lakes – Binghampton – New York – Atlantic City

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Zájezd může být směrován opačně, minimální počet 6 osob.

Během zájezdu urazíte cca 1.245 mil ( 2.000 km )

Program zájezdu

1. den: NEW YORK, PHILADELPHIA @ 120 mil / 190 km * Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours odjezd do Philadelphie, ubytování a orientační meeting s průvodcem.
2. den: PHILADELPHIA, WASHINGTON DC @ 150 mil / 240 km * Ráno začneme den prohlídkou centra historické Philadelphie z paluby obojživelného autobusu, zakončenou krátkou plavbou po řece Delaware s výhledem na majestátní panoráma Philadelphie. Následuje odjezd do Washingtonu D. C., hlavního města U. S. A. Pokračování prohlídkou Washingtonu. Uvidíte největší atrakce metropole – White House, Capitol, Lincolnův a Jeffersonův památník, slavný hřbitov na Arlingtonském kopci, řeku Potomac a mnohem více…Odpoledne budeme mít volno v centru k samostatné prohlídce muzejí a galeríí až do večerních hodin,poté návrat do hotelu, nocleh
3. den: WASHINGTON DC, PITTSBURGH @ 250 mil / 400 km * Dopoledne ještě volno v centru Washingtonu k, poté přejezd státem Pennsylvania na sever do města Pittsburgh . Individuální prohlídka centra města a místa, kde soutok dvou řek dává vzniknout řece Ohio. V podvečer odjezd do hotelu, ubytování.
4. den: BUFFALO, NIAGARA FALLS @ 240 mil / 380 km * Cílem dne jsou dnes Niagarské vodopády. Cestou shlédnete rozlehlé jezero Erie, jehož jižní břehy jsou - pro nás překvapivě - vinařskou oblastí. Dle počasí je možná zastávka na vykoupání. Prohlídka centra města Buffalo. Po příjezdu do Niagara Falls ubytování a návštěva vodopádů z americké strany. Závěrem společného programu s průvodcem Vás pozveme k plavbě lodí pod Niagarské vodopády – přímo do centra slavného vodopádu „Horseshoe“. Držitelům kanadských víz doporučujeme individuální návštěvu vodopádů z kanadské strany (vycházka přes hraniční most tam a zpět cca 3 km). Večer můžete využít třeba ke klidné relaxaci při vycházce podél řeky…
5. den: LAKE ONTARIO, FINGER LAKES @ 240 mil / 380 km * Dopoledne individuální volno u Niagarských vodopádů !! Užijte si v klidu atmosféru slavného místa, vydejte se podél řeky od vodopádů k jezeru...Odpoledne odjezd farmářskou oblastí u jezera Ontario do rekreační oblasti Finger Lakes. Lyrická atmosféra krásné přírody protkané sítí jezer si Vás jistě získá !! Večer příjezd do Binghamptonu, ubytování.
6. den: NEW YORK CITY @ 180 mil / 290 km * Časně odjezd do cíle zájezdu – New York City . Po příjezdu Vás zve America Tours na plavbu lodí kolem slavného Manhattanu , během které se seznámíte s místopisem Manhattanu a přilehlých čtvrtí, a naskytne se Vám bezpočet jedinečných scenérií města a sochy Svobody. Pokračováním Vašeho poznávání New Yorku bude možnost fakultativního letu helikoptérou nad Manhattanem (není v ceně) Využijte skvělé příležitosti a shlédněte Manhattan skutečně ze všech stran !!! Vaše prohlídka bude poté pokračovat orientačním okruhem po Manhattanu zakončeným návštěvou vyhlídky na Manhattan ze střechy mrakodrapu Rockefellerova Centra. Den zakončíte přejezdem do hotelu a ubytováním.
7. den: MANHATTAN @ 40 mil / 65 km * Celodenní volno na Manhattanu !! Máte možnost vyrazit samostatně za poznáním nebo s průvodcem absolvovat okruh zahrnující největší atrakce Manhattanu – sochu Svobody, budovu Burzy, Wall Street, Freedom Park, China Town, Brooklyn Bridge… (vstupy a jízdné nejsou v ceně).Jako dárek od nás dostanou zájemci o návštěvu Empire State Building vstupenku na vyhlídku v 78 patře!! Odpoledne Vám doporučujeme fakultativní výlet do města kasin na břehu moře - Atlantic City. Návštěvou tohoto "Las Vegas" východního pobřeží můžete strávit poslední večer Vašeho zájezdu.
8. den: NEW YORK, odlet domů @ 25 mil / 40 km * Dopoledne indiv. volno, poslední shopping… poté odjezd na letiště a odlet do Prahy. Fakultativně odlet k pobytu v některých nabízených plážových destinací.
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.