Silvestr v Paříži 2023 VŠE V CENĚ průvodce, ubytování v hotelu, snídaně, doprava

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Popis zájezdu

Silvestr v Paříži 2023 VŠE V CENĚ průvodce, ubytování v hotelu, snídaně, doprava

Navštivte překrásnou PAŘÍŽ, prožijte zde Silvestr a zažijte jedinečnou atmosféru za super cenu s ubytováním v hotelu, pokoje s vlastním příslušenstvím, snídaně, zkušený průvodce, autobusová doprava.

Francie PAŘÍŽ, poznávací zájezd, Silvestr, ROMANTIKA a ZÁŽITKY!

Oslavy Silvestra v centru metropole vyvrcholí od 23 hodin večer na bulváru Champs Elysées, která se stane pěší zónou a u Vítězného oblouku, kde se bude promítat barevná světelná show. Promítání bude ukončeno odpočítáváním příchodu nového roku za doprovodu úžasných světelných efektů.

Konečná cena s ubytováním v hotelu se snídaní a pokoji s vlastním příslušenstvím.

- PROFESIONÁLNÍ PRŮVODCE

- PĚKNÝ HOTEL SE SNÍDANÍ

- DOPRAVA AUTOBUSEM, MOŽNOST OBČERSTVENÍ, KLIMA, TOALETA

- BEZ PŘÍPLATKŮ ZA NÁSTUPNÍ MÍSTA - CELÁ ČR PO TRASE Z OSTRAVY PŘES OLOMOUC, BRNO, PRAHU, PLZEŇ, ROZVADOV - další nástupní místa níže.

Navštívíte a zažijete to nejlepší co PAŘÍŽ svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti, Notre Dame a další skvosty.

Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, francouzskou kuchyni a nasát jedinečnou Silvestrovskou atmosféru.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.

V případě zájmu si můžete realizovat vlastní individuální program - prosíme informovat o tomto průvodce v průběhu zájezdu a dohodnout následný čas a místo, kdy se připojíte ke skupině.
Uvedený program může být individuálně upraven a optimalizován průvodcem. V případě potřeby programu může být využita i místní doprava (metro, apod.) v ceně cca 3 až 6€ za přejezd.

Stravování: snídaně

Kontinentální snídaně včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy, FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha, Plzeň – časy budou upřesněny dle nástupních míst.

Doprava: je realizována klimatizovanými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den kolem poledne (čas bude upřesněn dle konečného počtu nástupních míst), přes Olomouc, Brno, Prahu (cca 17:00), Beroun, Plzeň a Rozvadov, přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách (před Paříží uděláme ranní přestávku na hygienu a občerstvení). Přejezd do centra Paříže. Prohlídka historického centra s průvodcem, Vítězný oblouk, Champs Elyssées, náměstí Concorde, Radnice, kulturní Centre Pompidou, náměstí Pigalle, kabaret Moulin Rouge, Les Halles, kostel St. Eustach, Justiční palác. Latinská čtvrť: Panthéon, universita Sorbonna, Lucemburská zahrada. Večerní Montmartre. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
3. den: Poznávací program v Paříž.
Odjezd z hotelu, poznávací program v Paříži: Eiffelova věž, Martovo pole, Invalidovna resp. její část Église du Dome, kde je hrobka Napoleona, jehož ostatky sem byly přivezeny z Elby, Alexandrův most, zahrady Tuilleries. Návštěva muzea Louvre, galerie umělecké galerie v bývalém nádraží d´Orsay s díly proslulých impresionistů. La Défense - supermoderní čtvrť s La Grande Arche. Romantická projížďka lodí po Seině (fakultativně). V POZDĚJŠÍ VEČERNÍCH HODINÁCH BUDE INDIVIDUÁLNÍ VOLNO. Odjezd z Paříže bude po půlnoci (cca 02:00 hod.) dle pokynů průvodce. Přesný průběh programu oznámí průvodce před započetím prohlídky.
4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase v odpoledních a večerních hodinách.