Oblast OLBIA TEMPIO - GRAND HOTEL SMERALDO BEACH

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Oblast OLBIA TEMPIO - GRAND HOTEL SMERALDO BEACH

Elegantní hotel v těsné blízkosti moře doporučujeme především párům či rodinám s velkými dětmi – velmi klidné prostředí kousek od rušného centra města.

Poloha: Tento hotel na severním pobřeží ostrova vyniká úžasnou polohou těsně u moře a přitom jen asi 5 minut chůze od hlavního náměstí živého přímořského centra Baja Sardinia s bary, diskotékami, restauracemi a obchody. Je zasazený v zelené zahradě pod zvětralými žulovými skalami, v místě, kde si příroda opravdu vyhrála a vytvořila unikátní scenérie načervenalé barvy a ojedinělých tvarů.

Vzdálenost od letiště v Olbii 35 km (cca 45 min).

Pláž: Menší hotelová písečná pláž s barem leží přímo před hotelem a je vybavena lehátky a slunečníky zdarma. Klientům jsou k dispozici i další malé plážičky zasazené mezi okolními skalami, kde si na své přijdou milovníci šnorchlování. Plážové osušky 1. zdarma - výměna za poplatek. Krásná, písečná veřejná pláž v centru letoviska Baja Sardinia je vzdálena 5 min. chůze.

Sport a zábava: Hosté hotelu mají k dispozici malou venkovní posilovnu.
Za poplatek: pronájem kol, skútrů, na veřejné pláži v Baja Sardinia vodní sporty, v nedalekém centru střediska jsou tenisové kurty, půjčovna šlapadel a skútrů; 18jamkové hřiště Pevero Golf Club je od hotelu vzdálené 15 km.

Důležité: Cena zájezdu je počítána s cenou letenky v tarifu PLUS vč. poplatků a odbaveného zavazadla (20 kg) 5 900 Kč/osoba. V momentě rezervace Vám bude upřesněna aktuální cena letenek dle letecké společnosti Ryanair a vyúčtován rozdíl v ceně (příplatek/sleva). Na vyžádání nabídneme i levnější tarif BASIC (malé zavazadlo 40 x 20 x 25 cm - batoh, kabelka nebo taška na laptop) nebo tarif REGULAR (10kg příruční zavazadlo o rozměrech 55 × 40 × 20 cm).

Letenky podléhají odlišným storno podmínkám od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:
Nevratný tarif - stornopoplatek 100 % v momentě rezervace - doporučujeme sjednat pojištění storna.

Poplatky na místě - povinné: Poplatky k úhradě na místě:
Pobytová taxa: € 3/osoba/den - pobytovou taxu neplatí děti do 11 let. (změna vyhrazena)

Dítě 0 - 2 roky vč. postýlky zdarma (případné stravování k úhradě na místě)
Poplatky na místě - nepovinné

Speciální nabídky: Sleva 7=6 (7 nocí za cenu 6), při objednání od 1. 4. 2024