Filitheyo Island Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Filitheyo Island Resort ****

Poloha: Kllienti ocení především fantastický podmořský svět pouhých pár metrů od pláže. Velmi přírodně koncipovaný areál se nachází na ostrůvku o rozloze cca 900x500 metrů a hostům zde slouží dvě restaurace, dva bary, bazén, boutique, klenotník, knihovna a WLAN (za úhradu).

Vzdálenosti Atol Faafu, na ostrov je doprava hydroplánem (cca 40 minut) a dále cca 15 minut lodí.

Sport a zábava: V ceně fitness, beachvolejbal a stolní tenis. Za úhradu windsurfing, kajaky, plachtění a biliár. POTÁPĚNÍ, ŠNORCHLOVÁNÍ: reef se nachází cca 25 až 100 metrů od ostrova. Největším tahákem jsou dva vraky v hloubce cca 30 metrů. Funguje zde potápěčská škola, PADI, SSI + CMAS.

Za úhradu wellness Filitheyo Spa a Al Fresco Massage Lounge.

Stravování: polopenze

V základní ceně je polopenze se snídaní a večeří ve formě buffetu v hlavní restauraci. Je možné si připlatit all inclusive s obědem (buffet) a vybranými nápoji v době od 1000 do 2400 hod., odpolední kávou/čajem, nealko nápoji v minibaru (doplnění 1x za den), dvěma lodními výlety a slevou pro hotelové spa.

Ubytování: hotel ****

Celkem 125 rozdělených do 3 základních kategorií: téměř stovka Superiorů o cca 56m2 je sdružena vždy po dvou až čtyřech v přízemních pavilonech. Každý má svou částečně otevřenou koupelnu se sprchou a WC, fénem a župany. Dále je tu TV, CD přehrávač, telefon, stropní ventilátor, klimatizace, minibar, sejf, varná konvice (čaj/káva) a oddělená terasa směřující k moři. Několik propojených "dvojiček" lze rezervovat jako Family Villu. Patnácka Deluxů o větší rozloze v samostatných vilkách má navíc v koupelně vanu. A pak je zde 16 oblíbených Water Villas s velkou terasou s přímým vstupem do vody, každá o cca 90m2, s koupelnovou jacuzzi.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar, bar u bazénu, bazén, obchod se suvenýry, salon krásy, potápěčské centrum.