Lhaviyani Atoll - Kuredu Resort Maldives

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lhaviyani Atoll - Kuredu Resort Maldives

Kuredu Resort Maldives
Kuredu Resort Maldives, obklopený nádhernou lagunou lemovanou bělostným písečným pásem, je jediným resortem na ostrově Kuredu, který je součástí atolu Lhaviyani. Resort představuje dokonalé místo pro dovolenou naplněnou tropickým dobrodružstvím, vhodné pro zamilované páry, přátele i rodiny s dětmi.
Na letišti v Malé, které se nachází 145 km od resortu, nasednete na hydroplán, který vás za 40 minut dopraví do ráje. Během letu se můžete kochat nádhernou scenérií pod vámi.

PLÁŽ
Nádherná, bělostná, široká, písečná pláž se táhne podél celého ostrova. Můžete se na ní oddávat odpočinku, zkoumat fascinující podmořský život nebo se věnovat rozličným vodním sportům.
UBYTOVÁN Í

Zahradní bungalovy – 56 m2, nachází se v tropické zahradě a jen pár kroků od severní pláže. Jsou komfortně zařízené koupelnou částečně pod širým nebem se sprchou, fénem, WC, plážovými ručníky, telefonem, SAT TV, minibarem, setem pro přípravu čaje, kávovarem, klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, WiFi a terasou s lehátky. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Plážové bungalovy – 56 m2, jsou umístěné na severní pláži a směřují k oceánu. Jsou komfortně zařízené koupelnou částečně pod širým nebem se sprchou, fénem, WC, plážovými ručníky, telefonem, SAT TV, minibarem, setem pro přípravu čaje, kávovarem, klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, WiFi a terasou s lehátky. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a jedno dítě.

Plážové vily – 68 m2, jsou umístěné na severovýchodní pláži s romantickým výhledem na východ slunce. Jsou komfortně zařízené koupelnou částečně pod širým nebem se sprchou, fénem, WC, plážovými ručníky, telefonem, SAT TV, minibarem, setem pro přípravu čaje, kávovarem, klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, vlastními lehátky, župany, WiFi, dokovací stanicí pro iPod a terasou s lehátky. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby nebo dvě dospělé osoby a dvě děti.

Vodní vily – 70 m2, jsou umístěné na mole nad lagunou s romantickým výhledem na západ slunce a se schůdky vedoucími přímo do vody. Zařízené stejně jako plážové vily, mají však uzavřené koupelny. Maximální kapacita pokoje jsou tři dospělé osoby.

VYBAVENÍ
Resort je vybaven 3 recepcemi, 4 hlavními restauracemi (Bonthi pro hosty v zahradních a plážových bungalovech, Koamas pro hosty plážových vil, Sangu pro hosty vodních vil), 3 a la carte restauracemi (středomořská, japonská a restaurace na pláži specializující se na mořské plody a steaky, všechny za poplatek), 8 bary, 2 bazény, dětským bazénem, spa, posilovnou, 4 obchody se suvenýry a klenotnictvím.

STRAVOVÁNÍ
Resort svým klientům nabízí tyto možnosti stravování – PLNÁ PENZE, ALL INCLUSIVE PLUS a ALL
INCLUSIVE GOLD

PLNÁ PENZE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci.

ALL INCLUSIVE PLUS - snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci, snacky, nápoje během dne a večera (09:00 – 01:30)

V rámci programu all inclusive se můžete těšit také na: neomezenou konzumaci nápojů .
• balená voda, ovocné džusy, ledový čaj a ledová káva, další nealkoholické nápoje, káva, čaj
• milkshakes a smoothies
• točené pivo, místní víno, místní alkoholické nápoje, koktejly
• 20% sleva na procedury ve spa, 50% sleva na některá jídla z menu v barech
• každý den doplnění minibaru nealkoholickými nápoji, pivem, místním vínem a lehkými snacky
• plavba lodí při západu slunce; půlhodinové lekce šnorchlování, windsurfingu a golfu
• využití tenisového kurtu včetně vybavení
• půjčení kajaků a vybavení na windsurfingu
• lekce jógy

ALL INCLUSIVE GOLD – vše jako v rámci programu ALL INCLUSIVE PLUS, hosté si navíc mohou vybrat kteroukoliv z hlavních restaurací a kterýkoliv bar, 1x denně oběd nebo večeře ve středomořské a la carte restauraci, pozdní snídaně; neomezená konzumace pizzy, burgerů a zmrzliny ve vyhrazených barech od 10:00 do 19:00; vína v lahvi a prémiové alkoholické nápoje ve vyhrazených barech, půjčení kol, 1x týdně možnost zahrát si golf

AKTIVITY A VYBAVENÍ
Plně certifikované potápěčské centrum, vodní sporty, výlety, golfové hřiště, tenisový kurt, plážový volejbal, badminton, fotbalové hřiště, kulečník, stolní tenis, šipky, posilovna, spa – asijské masáže a terapie, maledivské kulturní večery, taneční show, diskotéka, letní kino, živá hudba, stolní hry.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Destinace: Hlavním odvětvím atollu Lhaviyani je rybářství, přesto je mnoho obyvatel zaměstnáno také v cestovním ruchu, neboť právě zde leží několik velkých resortů.

Obyvatené správního ostrova Naifaru jsou známí výrobou nádherných ručních výrobků z korálů a perleti a přípravou místních léčiv.

Poznámka: UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.