Binz - IFA Rugen Hotel & Ferienpark ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Binz - IFA Rugen Hotel & Ferienpark ***+

Přímo u plážové promenády. Rozsáhlé možnosti wellness.

Poloha: na klidném místě. V blízkosti jezera. Centrum s vlakovým nádražím cca 1,2 km. Transfer na vyžádání v hotelu (zdarma).

Pláž: jemná písečná pláž. Mírný svah. Lehátka na pláži za poplatek cca 8,50 €/den.

Vybavení: moderní rekreační středisko se 137 pokoji a 409 apartmány. V hotelu jsou 2 výtahy, lobby, nákupní pasáž, kadeřnictví, kavárna, bar, obchody cca 200 m a prosklená restaurace. Vitarium cca 3000 m2. Úschovna kol.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, animační program pro děti i dospělé. Za poplatek: velká herna, fitness, minigolf, zapůjčení kol cca 7 €/den (děti cca 4 €/den) a zapůjčení el. kol cca 20 €/den (od dubna do října).

Internet : WiFi zdarma na pokojích.

Wellness tip : zdarma: vířivka. Za poplatek: masáže, sauna, solárium, koupele, zábaly a lazebnická péče. Krytý zážitkový bazén cca 1500 m2, s 46 metrovým tobogánem, vodopádem a tropickými rostlinami.

Pro děti : miniklub (od 4 do 11 let). Dětský bazén, hřiště, hlídání dětí a animace.. Dětská židlička a přistýlka na vyžádání. Maximální počet osob nesmí být překročen (kromě F4H).

parkování: cca 3 €/den;
domácí zvíře: cca 10 €/den (nutná rezervace předem);
lázeňská taxa: cca 2,60 €/den (od 1.5. do 31.10.)/osoba od 18 let, platí se na místě, domácí zvíře cca 0,50 €/den;
cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, závěrečný úklid a prádlo (výměna za poplatek);
příjezd/minimální délka pobyt: dle rezervačního systému,
začátek/konec nájmu: 17/10 h.

Stravování: vlastní

bez stravy, snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře formou studených nebo teplých bufetových stolů nebo výběr z menu o 3 chodech. Oddělená silvestrovská večeře pro děti. Pokoje (A2A/B1A/B2A/C2A/D1A/D2A/A2S): snídaně nebo polopenze a pokoje (F2F/F2S/F4H/G2L): bez stravy.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A2A/B1A/B2A/C2A/D1A/D2A): pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, sat. TV, telefonem, sedací koutek, cca 25 m2, balkon. Jednopokojové apartmány (F2F): cca 25 m2, vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Dvoupokojové apartmány (F4H/G2L): pro až 4 osoby, cca 39-52 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou, dvoulůžkový pokoj (některé s oddělenými postelemi), kuchyň (4 plot. sporák, kávovar, toastovač, vysavač), jinak vybavení jako A2A. Joker pokoje (F2S): jednopokojové apartmány, výběr vybavení a polohy přenecháte hoteliérovi.