MALLORCA - Hotel Beverly Playa***, odlet Brno, Ostrava

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

MALLORCA - Hotel Beverly Playa***, odlet Brno, Ostrava

Mallorca nazývaná též jako „perla Středomoří“ je ostrovem zeleně, azurového moře, nesčetných krásných útesů a horských masivů. Mallorca láká k návštěvě nejen přírodními krásami, ale i kulturním dědictvím. Mallorca se svou rozlohou 3 680 km2 je největším ostrovem z Baleárského souostroví. Vzdálenost mezi východní a západní částí ostrova Mallorca je 100 km, mezi jižní a severní 77 km. Pobřeží tohoto zeleného ostrova o celkové délce 550 km Vás nadchne impozantními horami na západě, říčkami, úrodnými nížinami, křišťálově průzračnou vodou a rozmanitými plážemi. Na západě se táhne horský masív Tramuntana, který chrání ostrov před větrem a nepřízní počasí.


Nejvyšší hora ostrova Mallorca
Nejvyšším vrcholem ostrova Mallorca je hora Puig Major (1 445 m). Kdo už se jednou dostane do hor, nemůže minout vesničku Fornalutx, která byla několikrát oceněna jako nejkrásnější vesnice. Na východě ostrova je velmi členité skalnaté pobřeží s mnoha krápníkovými jeskyněmi, mezi nejznámější patří Dračí jeskyně a jeskyně Hams. Mallorca okouzlila i hodně známých osobností. Mezi ně patří Michael Douglas, Claudia Schiffer, Boris Becker a samozřejmě George Sandová a Fryderik Chopin, kteří nějakou dobu pobývali v romantickém městečku Valldemossa.


Krásy Mallorky lze objevovat na kole, autobusem, pronajatým autem nebo při procházkách. Objevíte poutní místa a kláštery, krásné přírodní scenérie, malebné vesničky a kaňony. Největší ostrov Baleár je doslova králem turistického ruchu. Setkáte se zde i s nepřebernou škálou sportovního a společenského vyžití.


Letovisko PAGUERA
Příjemné a klidnější letovisko Paguera leží v zálivu na jihozápadě ostrova Mallorca a je vzdáleno 28 km od hlavního města Palma de Mallorca. Paguera je vyhledávané letovisko hlavně pro krásu tří zátok s jemným pískem, lemovaných piniovými lesy a malebnými útesy. Středem letoviska se táhne pěší promenáda se spoustou obchůdků, kaváren a restaurací. Pobřeží letoviska je členité, střídají se zde písečné pláže se skalnatými útesy, které vytvářejí půvabné přírodní scenérie. Přístup do moře je na písečných plážích s průzračnou vodou pozvolný. Naleznete zde všechny druhy zábavy - vodní sporty, noční život, romantické procházky po nově zrekonstruované promenádě nebo výlety do blízkých hor a zátok (např. Cala Fornells).

Stravování: polopenze

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive (za příplatek) - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:30-23:00), odpolední káva, čaj, ovoce, zákusky.

Doprava: letecky

Brno - Palma de Mallorca - Brno nebo Ostrava - Palma de Mallorca - Ostrava

Ubytování: hotel ***

POLOHA: Tento kvalitní hotel je vyhledávaný především pro svou jedinečnou polohu přímo na pláži, profesionální služby a široké zázemí. Hotelový komplex leží u promenády, v klidnější části letoviska Paguera. Na nedaleké promenádě najdete řadu zábavních podniků, kaváren a cukráren s příjemným posezením.


VYBAVENÍ: Vstupní hala s recepcí, TV místnost, internet a Wi-Fi za poplatek, hlavní restaurace, bar, snack-bar, kavárna, dva bazény (lehátka a slunečníky u bazénů zdarma; na pláži za poplatek), dětský bazén, vířivka a vnitřní bazén, hřiště na minigolf, tenisové kurty, dětský koutek, zábavní programy pro děti i dospělé, taneční večery a diskotéka.
Za poplatek: stolní tenis, billiard, sauna, masáže


UBYTOVÁNÍ: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení (WC, sprcha), SAT/TV, telefon, hudební kanál, klimatizaci a balkon s výhledem na moře. Zrekonstruované pokoje jsou za příplatek.