Koggala - The Long Beach Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Koggala - The Long Beach Resort

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Moderní a komfortně zařízený hotel s kvalitními službami se nachází přímo u písečné pláže v oblasti Koggala na jižním pobřeží Srí Lanky. Vesnička Koggala je vzdálena 2 km, za většími nákupy je možno se vydat do města Galle 15 km od hotelu. Od letiště v Colombu je hotel vzdálen přibližně 160 km.

Vlastní písečná pláž, s lehátky a slunečníky ZDARMA.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - snídaně formou bufetu v hlavní restauraci

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně rozlévaných vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů, odpolední lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 24:00 hodin v závislosti na otevírací době jednotlivých barů. Oběd a večeře mohou být při nižší obsazenosti hotelu výběrem z menu.

Ubytování: hotel ****

Možnosti ubytování v dvoulůžkových pokojích Standard s výhledem do zahrady nebo Deluxe s výhledem na moře (cca 21 m²) s možností jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo pro dítě do 11,9 let. Pokoje jsou vybaveny balkonem, koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, fénem, trezorem (za poplatek), mini ledničkou, potřebami pro přípravu čaje a kávy a balenou vodou (při příjezdu zdarma, doplnění může být za poplatek), větrákem, klimatizací, TV/SAT, dokovací stanicí pro iPod a wifi (na pokoji za poplatek).

Vybavení: Recepce se směnárnou a s wifi připojením zdarma. Venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén, dětské hřiště. Hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace (za poplatek), lounge bar, bar u bazénu, hlavní restaurace, pizza koutek. Zdarma hřiště na basketbal / badminton, plážový volejbal, šipky, aerobik, joga. Některé sportovní aktivity zdarma mohou být poskytovány sesterskými hotely v sousedství. Hotel pořádá pro své hosty večerní programy. Za poplatek fitness, SPA ayurvédské centrum, sauna, pára, tenisový kurt, vodní sporty.