MSC Poesia - Itálie, Francie, Španělsko (z Janova)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

MSC Poesia - Itálie, Francie, Španělsko (z Janova)

Výletní loď MSC Poesia pro více než tři tisíce cestujících je vybavena luxusním příslušenstvím, umožňujícím hostům naplno si užívat elegantního prostředí v ryze italském stylu. Bohaté vybavení lodi dovolí každému si najít svůj styl tráveni dovolené na moři. Výběr možností stravování je zárukou mimořádných kulinářských zážitků. Úžasný lázeňský areál Aurea Spa poskytuje dokonalý odpočinek a péči o tělo.

Wellness, sport, koupání: Otevřený bazén, opalovací lehátka, vířivky, klidová opalovací zóna Top 16, posilovna, venkovní multifunkční sportovní hřiště, minigolf, shuffleboard, běžecká dráha, wellness centrum Aurea Spa s širokým výběrem lázeňských procedur, sauna, pára.

Zábava: Divadlo, diskotéka, živá hudba k poslechu i tanci, kasino, místnost na poker, knihovna, umělecká galerie, videohry, nákupní galerie, karetní salonek, internet, denně animační program.

Pro děti: Kluby s atraktivním programem pro různé věkové kategorie, herna (Lego, Chicco), brouzdaliště.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze sestavená z italské a mezinárodní kuchyně, speciální diety na vyžádání; v době podávání jídel voda, káva, čaj z automatů v samoobslužné restauraci v ceně. Hosté ubytovaní v kajutách Aurea a Yacht Clubu mají all inclusive nápojový balíček Easy Package v ceně (nápoje do ceny 6 EUR).

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 2 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, satelitní TV, klimatizace, minibar, telefon, fén. Apartmá je prostornější a výhodně umístěné.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Janov (Itálie)-17:00
2. den Marseille (Francie)08:0016:00
3. den Ibiza (Španělsko)10:0018:00
4. den Barcelona (Španělsko)07:0013:00
5. den Janov (Itálie)09:00-