Alpské vrcholy tří zemí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alpské vrcholy tří zemí


Program zájezdu

1. den: Odjezd ve večerních hodinách.
2. den: Ráno Ehrwald - výjezd lanovkou (cca 38 €) na nejvyšší horu Německa – Zugspitze (2.962 m), cesta přes sedlo Fernpass (1.216 m), procházka kolem jezera Fersteinsee s ruinami hradu Sigmundsburg. Brixen - prohlídka městečka, možnost koupání v termálních lázních Aquarena (cca 9 €, vč. Sauny cca 17,50 €).
3. den: Velkou Dolomitskou cestou pod nejznámějšími Dolomitskými masívy – Latemar, Rosengarten, na sedlo Passo Pordoi (2.239 m). Výjezd lanovkou (cca 15 €) na Sass Pordoi (2.950 m), úžasné výhledy na Sellu, Marmoladu, Civettu. Projedeme pod Marmoladou na Passo Falzarego a pod Cinque Torri a Tofanou do Cortiny D´Ampezzo, krátká prohlídka města. Jezero Misurina pod Tre Cimme di Lavaredo.
4. den: Přejezd do Heiligenblutu, odkud vystoupáme alpskou vysokohorskou silnicí Grossglockner – Hochalpenstrasse pod nejvyšší horu Rakouska – Grossglockner (3.797m), uvidíme i největší rakouský ledovec – Pastersee, z vyhlídky Edelweisspitze je vidět 33 třítisícovek. Zastávka v Zell am See. Odjezd v podvečer.
5. den: Návrat do ČR v časných ranních hodinách.